Servei Civil Internacional Catalunya

Com inscriure-t'hi


1. Primer fes-nos saber que estàs interessat/da en fer un LTV per email a longterm@sci-cat.org. Un cop escrit l'email, omple i envia'ns l'entrevista personal per aplicar (per veure si el vostre perfil encaixa amb un LTV). Recorda que per aplicar amb SCI Catalunya has de viure a Catalunya, el País Valencià o les Illes. Si vius en algun altre punt de l'estat espanyol contacta amb SCI Madrid. Al llarg de tot el procés, també farem una entrevista personal o per skype per conèixer-nos. Aquesta entrevista ens servirà per conèixer una mica millor quines són les teves expectatives i motivacions i ens permetrà saber una mica més sobre la teva experiència.

2.
Busca entre 1 i 3 projectes a la Base de dades de projectes LTV i demana'ns informació més extensa d'aquests projectes. 
 
3. Digues-nos quin projecte d'aquests t'interessa i omple i envia'ns el formulari d'aplicació on demostris la teva experiència associativa o solidària i la teva motivació pel projecte en concret, adjunta el teu CV (en anglès) i la fotocòpia del passaport

4. Des de l'SCI, com a entitat d’enviament, ens posarem en contacte amb l'entitat d’acollida triada per enviar-los la teva documentació. Si entres en el procés de selecció és possible que et contactin i que et facin omplir més formularis o bé que et facin alguna entrevista skype.

5. Un cop t'acceptin, has de fer un ingrés a l'SCI. Has d'ingressar 75€ si ets soci, i 120€ si no ho ets al número de compte de Triodos Bank 1491 0001 20 2023753326. Com a concepte has d’indicar LTV + nom i cognom.  Sobretot, envia'ns el rebut de pagament!

6. També cal que contractis una assegurança privada, pot ser la teva pròpia o pots demanar-nos la de l'SCI per 1€ al dia.

7. Cal que ens omplis la fitxa de voluntari/a que t'enviarem abans de marxar.

8. Finalment, participa al seminari de formació obligatòria, per preparar bé el voluntariat.

9. Participa del projecte! Durant la teva estada podràs contactar amb nosaltres sempre que ho creguis convenient! També pots escriure un article sobre la teva experiència o et podem crear un blog!

10. Quan hagis tornat a casa, et demanarem que omplis l’avaluació final i que vinguis a l'SCI per valorar personalment la teva estada i animar-te a seguir col·laborant amb nosaltres! 

Més informació a longterm@sci-cat.org
 

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte