Servei Civil Internacional Catalunya

Què és un LTV?

T'agradaria anar a un altre país o continent per viure una experiència diferent?

El voluntariat de llarga durada de l'SCI és una possibilitat per estar a l'estranger de 1 a 12 mesos, treballant en un projecte de cooperació amb la branca de l'SCI i/o una contrapart afí al país d'acollida. El programa LTV és una oportunitat per conèixer un país i la seva gent d'una manera diferent. És una possibilitat de recolzar un projecte local realitzant un servei de voluntariat, i al mateix temps estar en contacte amb persones d'altres cultures.

LTV vol dir Long Term Volunteering i és un programa de voluntariat de llarga durada intern de la xarxa SCI. La persona voluntària marxa a col·laborar amb una altra branca de l'SCI o un altra entitat associada a alguna de les branques per un període d’entre 1 mes i 1 any. Hi ha projectes durant tot l'any i es treballa entre 30 i 40 hores a la setmana.

Un LTV és un voluntariat que per la seva durada permet que la persona s’adapti a la cultura i al projecte i que l'intercanvi sigui molt intens. És una experiència que permet conèixer a fons projectes locals i participar-hi com un membre més de la comunitat.

Per saber-ne més, podeu anar als altres apartats del web sobre LTV, o fer un cop d'ull a aquesta pàgina de l'SCI Internacional. També pots venir a una de les xerrades informatives que fem, pots consultar quan és la propera aquí

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte