Servei Civil Internacional Catalunya

Què és un EVS?

L'European Voluntary Service (EVS), o Servei de Voluntariat Europeu (SVE), és un projecte de voluntariat internacional de mitja o llarga durada subvencionat pel programa Erasmus Plus de la Comissió Europea.

Un EVS es desenvolupa en un Estat diferent al país de residència, no té afany de lucre ni està remunerat, tot i que està subvencionat. Un EVS aporta valor afegit a la col·lectivitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntàriaHi ha projectes d’àmbits molt diversos com la promoció del voluntariat, suport en campanyes pel medi ambient, l'animació d'infants, joves o gent gran... i normalment es desenvolupa entre 6 i 12 mesos, tot i que se'n poden trobar de menys durada.
 
Cada projecte consta de tres socis: una persona voluntària, una organització d'enviament (SO) i una altra d'acollida (HO).  L'SCI de Catalunya som l'organització d'enviament de les persones residents a Catalunya, el País Valencià i les Illes. Si residiu en algun altre punt de l'estat, poseu-vos en contacte amb SCI Madrid. 

Si un cop llegida tota la informació encara tens dubtes, vine a la propera xerrada de voluntariat de llarga durada! Pots consultar les dates al calendari i si no pots venir, ens podem trobar un altre dia, prèvia sol·licitud de data i hora a longterm@sci-cat.org.

 

 

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte