Servei Civil Internacional Catalunya

Característiques

Requisits previs: Has de tenir entre 18 i 30 anys (en el moment de desenvolupar el projecte), tenir una mínima experiència prèvia en l'àmbit de l'associacionisme i el voluntariat, a més de molta motivació, flexibilitat, adaptabilitat i ganes de viure una experiència intercultural. 

Allotjament i manutenció: El projecte preveu una quantitat de diners mensuals per cobrir l’allotjament i la manutenció de la voluntària, l’import del qual depèn de cada país. Aquests diners els pot gestionar l’entitat d’acollida o la pròpia voluntària, depenent del funcionament de cada entitat.

Diners de butxaca: Mensualment rebreu uns diners de butxaca (pocket money). L’import depèn del país d’acollida.
 
Transport: El programa cobreix una part del viatge depenent dels quilòmetres que hagis de fer per arribar en el teu destí. Va des dels 180 € als 1100 €.
 
Capacitació lingüística: El programa preveu que tingueu algun tipus de formació lingüística que, al no estar cobert per subvenció, no sempre serà un curs formal. Així que d'una forma o altra, tindreu una formació d'idioma i cultura.
 
Assegurança: El programa Erasmus Plus té un conveni amb l’asseguradora Cigna pel qual teniu coberts tots els costos especificats aquí. Igualment, sempre recomanem obtenir la Targeta Sanitària Europea a part de l'assegurança privada.

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte