Servei Civil Internacional Catalunya

Voluntariat de llarga durada

Un voluntariat de llarga durada (de 3 a 12 mesos) és una possibilitat de marxar a viure en un altre país per recolzar un projecte local. És una oportunitat per recolzar un projecte local i al mateix temps conèixer una altra realitat i les seves persones d'una manera diferent. 

 


Des de l'SCI Catalunya oferim dos tipus de voluntariats de llarga durada: 

- EVS: L'European Voluntary Service (EVS), o Servei de Voluntariat Europeu (SVE), és un projecte de voluntariat internacional de mitja o llarga durada subvencionat pel programa Youth in Action (Joventut en Acció) de la Comissió Europea. Per demanar aquest projecte has de tenir entre 18 i 30 anys.

- LTV: El voluntariat de llarga durada de l'SCI és una possibilitat per estar a l'estranger de 3 a 12 mesos, treballant en un projecte de cooperació amb la branca de l'SCI i/o una contrapart afí al país d'acollida. El programa LTV és una oportunitat per conèixer un país i la seva gent d'una manera diferent. És una possibilitat de recolzar un projecte local realitzant un servei de voluntariat, i al mateix temps estar en contacte amb persones d'altres cultures. Aquest projecte no té límit d’edat!

(Pots trobar més informació clicant a les pestanyes del menú de l'esquerra. També pots contactar al correu: longterm@sci-cat.org). 

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte