Servei Civil Internacional Catalunya

Dimarts, 20 de novembre 12:45h de 2018 Activitats

[Acte] ‘No estàs sol, mou fitxa’ sobre joventut, soledat i diversitat funcional

L'SCI organitza l'Espai de Diàleg del projecte Cooperem en la Diversitat del Districte de Ciutat Vella, el qual vol promoure la proactivitat de les persones amb diversitat funcional per detectar i dur a terme les seves inquietuds i objectius vitals.

El proper 29 de novembre es durà a terme l’Espai de Diàleg del projecte Cooperem en la Diversitat, del Districte de Ciutat Vella. Amb el lema “No estàs sol, mou fitxa”, l’objectiu és mostrar experiències que animen a sortir de la zona de confort de persones amb diversitat funcional i de professionals de les diferents organitzacions i serveis participants.

A través de tres testimoniatges es posaran sota la taula iniciatives d’acompanyament que animen a l’adolescent o jove a descobrir els seus desitjos i a relacionar-se amb altres, a sortir de la zona de confort i a eixamplar horitzons, aplaudir la soledat que es viu en clau d’autonomia i de triar el propi destí.
 
El programa és el següent:

18.00 -  Presentació de l’Espai per part d’Esperança Gonzàlez, del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Ciutat Vella.
Introducció a la temàtica: JOVENTUT, SOLEDAT I DIVERSITAT FUNCIONAL, a càrrec de Miguel Gallardo, guionista de còmic i il·lustrador, que tracte l’autisme a partir de l’experiència de la seva filla María.

18:25 - Experiències:
- L’Àlex del Centre Ocupacional Sínia i la seva mare Maribel, celebrant els 21 anys de forma autònoma.
- En John i el seu desig de fer el “Camí de Santiago”, projecte compartit amb l’Associació d’Oci Inclusiu Saräu.
- L’Óscar Martínez  de l’espai de cocreació Makerconvent i i com l’educador  cerca estratègies per connectar amb el seu públic ben especial.

19:10 - Debat amb els assistents i treball en grups

19:50 - Conclusions i tancament, a càrrec d’Ade Boyle, Consellera de persones amb Diversitat Funcional de Ciutat vella

20:10 - Pica-pica

Més informació a: https://ajuntament.barcelona.cat/ciutatvella/ca/noticia/cooperem-en-la-diversitat-2018_728454

*Les persones que necessitin intèrpret en llengua de signes i/o emissores FM poden sol·licitar-ho amb 5 dies d’antelació al Casal de Joves Palau Alòs. T.: 932 681 224 / csantamaria@bcn.cat
 

 
https://ajuntament.barcelona.cat/ciutatvella/ca/noticia/cooperem-en-la-diversitat-2018_728454Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte