Servei Civil Internacional Catalunya

Dimarts, 6 de novembre 11:45h de 2018 Activitats

[Acte]: La lluita contra l’espoli al Sàhara Occidental

El proper dijous 8 de novembre a les 17:30h tindrà lloc un acte amb la participació d’activistes sahrauís

Aquesta setmana rebem la visita de dues activistes saharauis: Hassanna Aalia, activista membre de Gdeim Izik i Jadiyetu el Mohtar, activista Union Nacional de Mujeres Saharauis, en una visita coorganitzada per ACAPS, Novact i SCI. Durant la seva estada realitzaran visites a diversos ajuntaments catalans per tal d’enfortir-ne el compromís amb el poble sahrauí, trobades amb col·lectius i organitzacions així com es realitzarà un acte obert a la ciutadania.

La lluita per exigir el cessament de l’espoli dels recursos naturals del Sàhara Occidental ocupa un lloc central en l’agenda política sahrauí. Per això, l’acte obert “La lluita contra l’espoli al Sàhara Occidental. Defensant la sobirania dels recursos naturals front l’ocupació” vol visibilitzar i donar veu al conflicte de l’espoli de recursos que pateix el Sàhara Occidental.

Durant l’acte tindrem l’oportunitat de veure el documental “Fusiles o Pintadas” de Jordi Oriola, i podrem debatre sobre l’espoli al Sàhara Occidental amb l’activista Jadiyetu el Mohtar.

Dijous 8 de novembre
a les 18:30h a l’Espai Jove La Fontana
c/ Gran de Gràcia 190. BCN
Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte