Servei Civil Internacional Catalunya

Divendres, 8 de desembre 15:15h de 2017 Activitats

Presentem la guia de consum conscient per associacions

El proper dijous 14 de desembre tindrà lloc la presentació de la guia pràctica de consum conscient i economia solidària per associacions a les 18h a l'Edifici Calàbria 66.

L’associacionisme, en la seva diversitat, hem estat i som un espai de participació col·lectiva i democràtica, de cohesió social i arrelament a l’entorn, i de transformació social i política. I, des d’aquesta realitat, l’associacionisme més transformador i popular té forts vincles històrics amb el cooperativisme i les iniciatives d’economia solidària, que pretenen satisfer les necessitats humanes des de la cooperació, la solidaritat, la responsabilitat i amb criteris ambientals, socials i de gènere.

El ritme del dia a dia de les nostres entitats ens fa oblidar, a vegades, que la lògica transformadora no ve donada només per l’activitat que fem, sinó per com ho fem i amb qui ho fem, i que l’impacte de la nostra activitat pot ser molt més àmplia del que ens pensem.

En aquest sentit i amb l'objectiu de transformar les nostres pràctiques diàries cap a un consum més coherent neix el projecte "“Som part del canvi, guia pràctica de consum conscient i economia solidària per associacions”. Es tracta d'un material elaborat per Opcions, amb el suport del Grup ECOS i el Servei Civil Internacional, amb la finalitat d’enfortir el vincle d’associacions amb l’economia solidària i facilitar un consum amb un impacte positiu en l’entorn.

El proper dijous 14 de desembre tindrà lloc la seva presentació a les 18h a l'Ediifci Calàbria 66, a Barcelona. Hi esteu totes convidades!


Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte