Servei Civil Internacional Catalunya

Dimecres, 25 d'octubre 17:15h de 2017 Activitats

Última formació d'Entre Terres per a formadores!

Després de les formacions del mes d'octubre, obrim una nova formació per aquelles que us heu quedat sense plaça! Serà el dilluns 6 de novembre a Barcelona. 

Durant aquest mes d'octubre hem realitzat 4 formacions a educadores i a professorats per aplicar la guia Entre Terres a les aules i als grups de les entitats educatives. Obrim una nova formació per totes aquelles que no heu pogut assistir a les prèvies. 

En un context com l'actual i arrel també dels atacs recents a Barcelona i Cambrils, es fa molt necessari cercar i elaborar eines per tal de reflexionar sobre les migracions i refugi des d'una perspectiva transformadora i antiracista per poder combatre el discurs de l'odi i de la xenofòbia. Entre Terres és una més de les eines que algunes entitats estem posant a l'abast de professorat i educadors/es en el lleure per tal de facilitar el debat i l'anàlisi acurat sobre les causes i les situacions que estan patint les nostres veïnes del sud del mediterrani. A més, ho fem amb un enfoc de drets humans i de solidaritat i amb l'objectiu de promoure el pensament crític i la construcció d'alternatives. 


La guia Entre Terres està disponible online, però durant aquest mes d'octubre volem oferir formacions presencials a professorat i educadors/es en el lleure. Les formacions seran dues per professorat d'escoles i instituts (educació formal) i dues per a educadors/es en el lleure, caus, esplais, centres oberts (educació no formal) i no tindran cap cost.

FORMACIÓ PER A FORMADORES
Data: Dilluns 30 d'octubre de 17:30h a 21h
Lloc: La Vaqueria de l'SCI (C. Carme 95. Baixos 2a. Barcelona)
Inscripcions aquí. Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte