Servei Civil Internacional Catalunya

Dimarts, 13 de juny 11:48h de 2006

ISM busca voluntaris per les campanyes contra l’ocupació israeliana

El Moviment de Solidaritat Internacional (ISM) es troba en aquests moments en la fase de preparació de diverses campanyes d’acció directa contra l'ocupació israeliana. Amb l’objectiu de dur a terme dites campanyes, les quals tindran lloc sobre el terreny en els pròxims mesos, s’estan buscant voluntaris internacionals. Així doncs, l’ISM convida a tots els activistes de l’Estat espanyol a participar en la campanya d’estiu per la Llibertat de Palestina.

Totes les persones interessades en formar part de la Resistència Pacífica No violenta del Poble Palestí contra l’Ocupació poden assistir a les jornades de formació que es celebraran el 1 i 2 de juliol a les instal·lacions de l'SCI-Catalunya (C/Carme, baixos 2ª). Inscripció per correu electrònic a: ism_catalunya@yahoo.es

L’ISM és un moviment de resistència directa no violenta encapçalat per palestins que amb la col·laboració de simpatitzants internacionals pretén fer una crida d’atenció sobre l’ocupació militar israeliana dels territoris de Gaza i Cisjordània.

Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte