Servei Civil Internacional Catalunya

Participa!

L'SCI Catalunya som una entitat associativa i de base on les persones sòcies i voluntàries poden participar en el sí de l'entitat de moltes maneres

A banda dels projectes de voluntariat internacional de curta i de llarga durada i els seminaris internacionals, també tens l'oportunitat de participar a nivell local amb l'SCI. Pots assistir a les nostres activitats, formacions o xerrades (consulta l'agenda), però també et pots implicar de forma més activa fent-te sòcia i venint a les assemblees i altres espais de participació de l'SCI. A banda, també pots formar part dels nostres grups d'activistes locals! Aquí trobaràs tota la informació sobre els grups i les activitats que realitzen.

A més, també pots participar a les crides puntuals per fer alguna tasca voluntària en algun projecte, com ara coordinar un intercanvi juvenil o fer la intendència d'una trobada. Pensa també que si has fet un projecte de voluntariat i vols explicar la teva experiència també ho pots fer en alguna de les xerrades que fem arreu del territori.
 
Pots formar un grup local de l'SCI a la teva població, comarca o territori, que difongui l'activitat de l'SCI (camps de voluntariat...), organitzar-hi activitats i fer arribar la cultura de pau allà on vius.

Per a més informació i dubtes pots escriure'ns a voluntariat@sci-cat.org.Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte