Servei Civil Internacional Catalunya

Passos a seguir

Podràs fer tots els passos d'inscripció al camp de voluntariat telemàticament
 

1. Llegeix tots els passos a seguir i si tens algun dubte, vine a una xerrada, passa't per l'oficina o truca'ns per resoldre dubtes.

2. Cerca els camps de voluntariat i consulta si queden places al Cercador de CampsObre un compte per accedir-hi, des de la barra lateral del cercador de camps, i confirma la validesa del teu correu electrònic.

3. Apunta't als camps que t'interessin. És molt important que seleccionis almenys 6 camps per garantir-te l'emplaçament. Ordrena'ls per preferència a "My selection".

4. Omple tots els formularis d'inscripció on-line. Trobaràs preguntes genèriques (per a tots els camps) així com d'específiques per cada camp. En alguns casos et caldrà una carta de motivació. Si es tracta d'un camp en un país empobrit envia'ns un correu per autoritzar-te a fer l'aplicació.

5. Reps un correu automàtic on t'indiquem  la documentació que ens has de fer arribar.

6. Paga la quota d’inscripció de 120€ (inclou la quota de soci: 45€). Pots fer una transferència al número de compte de Triodos Bank 1491 0001 20 2023753326 o bé pagant amb tarja de crèdit des d'aquesta pàgina. Si ja ets soci/a de l'SCI només hauràs de pagar els 75 € de la inscripció.

7. Ens envies per correu electrònic a outgoing@sci-cat.org la documentació: Rebut de pagament, DNI, NIE o passaport escanejat i el teu número de compte. És important que passi poc temps entre la selecció i l'enviament de documentació per evitar que els camps seleccionats ja estiguin plens.

8. T'enviem un correu en uns dos dies hàbils informant-te que ja hem tramitat la sol·licitud. Ho fem per la teva primera opció. Si no et podem emplaçar (pot estar ple, no tenir plaça segons gènere, nacionalitat, edat, etc. ) ho fem per la segona. I així successivament.

9. Contactem amb tu per informar-te on has estat emplaçat/ada (pot trigar des d'un parell de dies a un parell de setmanes)

10. Envia el full de confirmació de participació a l’SCI i a l’organització d’acollida.

11. Reps el full de ruta o infosheet sobre el teu camp de voluntariat (normalment un mes abans que comenci el camp): és el document on t’explicaran de manera acurada tot allò necessari a preparar i com arribar al teu camp de treball.

12. Participa d'un dels caps de setmana de formació (és obligatori).
La formació consta d'un cap de setmana per a les persones que feu un camp a un país del nord, i de dos mòduls si feu un camp a un país del sud o feu voluntariat de llarga durada (un cap de setmana més 1 dia). Oferim diverses propostes de dates i llocs i pots escollir la que et vagi millor. Les dates de les formacions per al 2018 són: 26 i 27 maig (Arenys de Mar); 16 i 17 de juny (Moià); 30 de juny i 1 juliol a Alboraig (València) i 14 i 15 de juliol a Cambrils. Hi ha una formació a Palma de Mallorca i una a Cambrils pendents de confirmar per al juliol.
 
13. Participa del camp de voluntariat!!

14. A la tornada, participa a la Trobada de voluntaris/es de l'SCI, que serà entre setembre i octubre!

15. A partir d'aquí pots fer més camps o altres voluntariats o formar part del grup de voluntaris actius de l’SCI que, segons els seus interessos i les seves motivacions, desenvolupen unes o altres activitats dins l’entitat!Si teniu dubtes, podeu seguir les instruccions d'inscripció a través del següent vídeo tutorial 

 Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte