Servei Civil Internacional Catalunya

Els camps al nostre territori

Ets una entitat i necessites voluntaris/es per tirar endavant el teu projecte? Creus que vincular joves d'arreu del món pot donar un valor afegit a la teva associació? Necessites un cop de mà per fer una activitat puntual?

Des de l'SCI Catalunya, enviem voluntaris i voluntàries a camps de voluntariat arreu del món però també coorganitzem, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de voluntariat al nostre territori (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra), on acollim persones voluntàries d'altres països. 

Es tracta, doncs, d’una idea de solidaritat traçada des del treball en xarxa a nivell local i internacional. Els camps de voluntariat solen ser autogestionats des d’organitzacions de base, des de l'austeritat i participació voluntària. És amb aquesta estructura que les accions aconsegueixen un efecte multiplicador ja que amb uns recursos limitats centenars de persones viuen una experiència transformadora. 

Des de l'SCI tenim una llarga experiència en camps de voluntariat i els projectes poden ser de temàtica ben diferent: cultura, sostenibilitat, inclusió social, dinamització de col·lectius, memòria històrica, recuperació del patrimoni, reconstrucció...

Si coneixes algun projecte que pugui acollir un camp de voluntariat, podem aportar-vos un grup internacional de voluntaris que reforcin el vostre projecte i a la vegada l'enriqueixin des d'un punt de vista intercultural, una assegurança que cobreix els voluntaris durant el camp de treball i una persona coordinadora, també voluntària, que col·laborarà en l'execució del camp i la coordinació del grup de voluntaris internacionals. Des de l'SCI tenim una llarga experiència en camps de voluntariat i els projectes poden ser de temàtica ben diferent: cultura, sostenibilitat, inclusió social, dinamització de col·lectius...

Si participes d'alguna entitat o projecte que considereu interessant aquesta proposta contacteu amb nosaltres a: incoming@sci-cat.org. També us podeu descarregar (documents adjunts en aquesta pàgina la guia sobre com acollir un camp de voluntariat per veure els passos que cal seguir... és un procés ben senzill!  

Aquests són els camps que hem fet durant el 2016!Aquí podeu veure algunes experiències dels camps al territori!
Enviar article

Documents


Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte