Servei Civil Internacional Catalunya

Agenda

sindica els actes de l'agenda

29

ds
Dissabte, 29 de setembre 10:00h

Trobada de voluntàries de l'SCI

Barcelona

Can Masdeu, Camí Sant Llàtzer, 25


Descripció
Heu marxat de camps de voluntariat amb l'SCI? Esteu a algun grup local? Heu participat en un voluntariat de llarga durada? Sou socis o sòcies de l'SCI? No us podeu perdre la trobada de voluntàries!
 
La trobada tindrà lloc el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i el lloc està encara per confirmar.

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'SCI. Durant un cap de setmana, totes les persones relacionades amb l'SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d'activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l'oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals...) ens ajuntem!

És en aquest cap de setmana quan ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l'entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem dels concursos de fotos, els jocs, la festa, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules...

No us ho perdeu! Ja us hi podeu inscriure en aquest formulari.

Situació


Activitats

Categories


Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
info@sci-cat.org
Contacte