Servei Civil Internacional Catalunya

Dilluns, 19 de juny 16:45h de 2017 Camps de Voluntariat

Busquem coordinadors/es pels camps de voluntariat al territori!

Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori!

Camps de voluntariat a Girona, Granollers, Figueres i Vilanova i la Geltrú necessiten coordinadores!

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.
Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org especificant quin camp t'agradaria coordinar!

Necessitem persona coordinadora pels següents camps:

Estiu per la inclusió social (Girona)
del 2 de juliol al 16 de juliol i del 16 de juliol al 30 de juliol
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Aquest camp de voluntariat és una bona oportunitat per contribuir a la inclusió social de joves i infants de la ciutat de Girona que es troben en risc d'exclusió social i econòmica. El projecte vol dotar de recursos per al desenvolupament dels i les joves a través del lleure i activitats d'educació no-formal.  Els voluntaris i voluntàries  donaran suport en organitzar les activitats del casal d'estiu. Es duran a terme activitats d'interior i exterior com ara escalada, sortides a parcs d'atraccions, esports de natura, ball, etc.


Obrim la ment a Granollers
De l'1 al 12 d'agost
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Aquest camp de voluntariat té lloc al centre penitenciari de joves de la Roca. Els joves interns tenen entre 18 i 23 anys. Tenir a voluntaris internacionals treballant conjuntament amb ells és una eina per a promoure el seu empoderament i inclusió social a través del treball en equip. Voluntaris i interns treballaran conjuntament arreglant el jardí i fent activitats conjuntes dins del centre.


Convivint juntes amb la paràlisi cerebral (Capmany, Girona)
del 7 al 13 d'agost
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Aquest camp de voluntariat és una bona oportunitat per als voluntaris i voluntàries d'entendre com és la vida de les persones que conviuen amb paràlisi cerebral. Els i les participants treballaran conjuntament amb persones afectades donant suport en les tasques més bàsiques. A més, a través d'activitats educatives i de lleure, esport i de descoberta de l'entorn totes les participants (amb paràlisi o sense) milloraran les seves competències físiques, emocionals i socials.


Recuperant el medi natural a Vilanova i la Geltrú
Del 19 d'agost al 3 de setembre
Descripció del projecte (tasques i objectiu): L'objectiu del projecte és desenvolupar tasques de recuperació de l'entorn ambiental de Vilanova i la Geltrú i promoure el patrimoni i la cultura dins la comunitat local. Els valors que defensa el projecte són els de cooperació, sostenibilitat, ecologia i responsabilitat. La idea és treballar en la recuperació un mur de pedra seca, conservar i reparar elements arquitectònics i rehabilitar camins, a banda de fer tasques d'informació i promoció.


 Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte