Servei Civil Internacional Catalunya

Dissabte, 22 de juliol 16:45h de 2017 Camps de Voluntariat

Busquem coordinadors/es pels camps de voluntariat al territori!

Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori!

Camps de voluntariat a Les Escaules, Sant Salvador de Guardiola i la Vall de Siarb necessiten coordinadores per al mes de setembre i octubre!

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.
Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org especificant quin camp t'agradaria coordinar!

Necessitem persona coordinadora pels següents camps:


Dóna suport a la festa major local de Les Escaules!
De l'11 al 19 de setembre
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Les Escaules és un petit poble del nord-est de Catalunya on, des de fa molts anys, s'organitza un camp de voluntariat per donar suport a la comunitat local a l'hora d'organitzar i dur a terme les festes majors locals. El camp de voluntariat pretén enfortir la cohesió del poble i a la vegada donar suport en tasques de cura de l'entorn local. 

Permacultura i sostenibilitat a Sant Feliu de Pallerols
Del 21 d'agost al 8 de setembre
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Durant l’estada els voluntaris i voluntàries internacionals realitzaran i implementaran el sistema integral d’aigües als horts del Soler. El camp comptarà també amb una part d’estudi que consistirà en una introducció a la permacultura, la sobirania alimentària i la sostenibilitat.

Convivint amb la diversitat intel·lectual
del 25 de setembre al 8 d'octubre a prop de Manresa
Descripció del projecte (tasques i objectiu): Les persones voluntàries conviuran en una residècia amb persones amb diversitat intel·lectual. Les seves tasques consistiran en donar suport a les rutines de la residència, així com tasques manuals relacionades amb la cura de l'espai, organitzar activitats per a les usuàries, renovar i rehabilitar espais públics, tasques de suport en l'elaboració de formatges, i altres...

Recuperant els antics camins dels Pirineus
Del 16 al 26 d'octubre a la Vall de Siarb
Descripció del projecte (tasques i objectiu): L'objectiu del projecte és el manteniment i la recuperació dels camins antics al voltant del poble de les Llagunes. Aquests camins antigament tenien un ús rural, però en l'actualitat han passat a ser espais d'excursionisme i de gaudi de la natura. 
 
  
 

 Enviar article

Servei Civil Internacional Catalunya
Servei Civil Internacional Catalunya

Carrer del Carme 95, baixos 2n.
08001 - Barcelona
T. +34 934 417 079
F. +34 934 417 018
Contacte