L’SCI organitza una Biblioteca Humana al Forum Social Català. T’apuntes?

L’SCI organitza una Biblioteca Humana al Forum Social Català. T’apuntes?

La Biblioteca Humana és una forma diferent de conèixer històries personals, en comptes d'obrir un llibre o un diari, optem per escoltar la història en primera persona, de la mà dels seus protagonistes. En aquest cas, la biblioteca humana girarà en torn a temes de racisme, feixisme i xenofòbia. 

Els propers 11,12 i 13 d'Abril es celebrarà elFòrum Social Català i com cada dos anys serà un dels actes més multitudinaris de les ONGs dels nostre país. Durant tres dies hi haurà un munt de tallers, debats, col·loquis i d'altres activitats autogestionades per les entitats del tercer sector català.



Es començarà per una taula rodona el divendres a les sis de la tarda, a la seu central de la UB, sobre la concepció local-global de les lluites i estarà portat per Gabriela Serra i Ada Colau. Després, a les vuit, es projectarà la pel·lícula  "Libre te quiero" de Basílio Martín, a la mateixa Universitat.



El dissabte serà el torn per a les ONG's i també per al SCI-Catalunya, ja que durant tot el dia es realitzaran tallers tan dins com a fora la central de a UB. Us animem a participar a tots ells i passa-vos per l'Espai Fira a les 12 on el grup Canvia el Discurs del SCI estarà muntant una Biblioteca Humana sobre temes de racisme, xenofòbia, immigració i viure en un país estranger. És un taller diferent on esperem que trobeu llibres-persones interessants i que us provoquin moltes preguntes. 



El diumenge, aquest cop a Plaça Catalunya i des de les 11 del matí, serà un dia per a reflexionar sobre el que és el Fòrum Social Català i parlar de les seves accions de futur, però també de música, animacions i dinar comunitari.



Esperem que us animeu a venir, participar en moltes de les activitats i a visitar-nos el dissabte a les 12 a l'espai de la Fira!



Per més informació sobre el Forum Social català 2014 podeu anar al web de la trobada: http://fscat.blog.pangea.org/

Per més informació sobre el grup local Canvia el discurs podeu anar al seu blog: http://blogs.sci-cat.org/canvia-el-discurs